wannabemama.blogg.se

Jag är en tjej på 33 år som har en önskan om att bli gravid. Jag och min sambo har slutat att skydda oss men vi "försöker inte" bli med barn. Han är inte lika redo som jag, kan man säga. Denna blogg handlar om att försöka bli gravid, om mina försök att övertala pojkvännen om att det inte finns anledning att vänta (vi blir trots allt inte yngre), och om min oro (läs:noja) att kanske inte ens kunna bli gravid.

Stöttning

Publicerad 2012-10-31 16:57:24 i

Min sambo har varit jättegullig sedan mensen kom, frågat mig hur jag mår och bara hållt om mig. Även om han inte känner samma besvikelse kan jag lita på att han finns där för mig. Han är underbar, så glad att jag har honom!!

Snyft!

Publicerad 2012-10-30 19:11:57 i

Nu kom mensen, precis som jag trodde. Och självklart började jag gråta, trots att jag försökt att intala mig själv att inte bli besviken. :-(

I väntans tider...

Publicerad 2012-10-30 09:26:00 i Allmänt

Mensen är beräknad imorgon men jag känner på mig att den kommer komma redan idag bara för att djävlas m mig..

Min sambo hoppas att mensen ska komma och jag hoppas motsatsen. Ganska sjukt egentligen.. Men jag tror att när det väl händer så kommer han att bli glad.

Har dessutom gått och blivit sjuk så jag är hemma från jobbet idag. Har inte så mkt annat för mig än att ligga och hoppas och fundera. Inge bra! :-( Får ladda ner senaste avsnittet av Revenge så jag har nåt att fördriva tiden med.

Illamående..

Publicerad 2012-10-29 09:36:21 i Allmänt

Igår morse efter frukost blev jag helt plötsligt väldigt illamående, dock gick det över efter en liten stund och sen var det full fart hela dagen och jag tänkte inte så mycket på det. Drack ett 2 glas vin på kvällen, och imorse kände jag mig bakis (konstigt efter bara 2 glas - kan det vara kroppen som säger åt mig att inte dricka?). Ja, ni hör ju hur nojig jag är!!
 
Försöker att inte känna efter så mycket, för att undvika att bringa fram inbillade känslor, men det är inte så lätt när man verkligen vill vara gravid... Nu är det endast 2 dgr kvar till mensen. *Hoppas*
 
Men jag har hela tiden intalat mig att det kommer ta tid att bli gravid, så skulle det ske på i princip första försöket skulle det ju vara ett mirakel. Får inte bli för nerslagen om mensen kommer på onsdag.
 
/J

Första inlägget...

Publicerad 2012-10-27 21:20:42 i Allmänt

Hej!
Jag trodde aldrig jag skulle börja blogga, men nu har jag alltså "tagit steget". Tänker att det kan vara skönt att skriva av sig lite. :-)
 
Kommer (iaf till en början) att blogga anonymt, tills jag känner mig lite bekvämare.
 
Som jag skrev i beskrivningen så har jag en stark önskan om att få barn. Jag slutade med p-piller för 2 månader sedan och har haft två ÄL sedan dess. Första gången kom mensen som vanligt (lika regelbundet som när jag åt pillren). Nu är det 4 dagar till beräknad mens och vid senaste ägglossningen tog jag ett test, mest för att se om ÄL kommit igång efter att vi slutat m pillren. Och det hade den. Vi hade sex flera ggr i samband m ÄL och därför har jag nu stora förhoppningar att vara gravid, trots att jag inte borde fundera så mkt på det.
 
Jag har fått en del symptom (inbillade??), som t.ex molande värk i tjejmagen (som lika väl kan vara mensvärk, dock brukar jag inte få det så långt innan mens), dessutom värk i ländryggen (kan det vara hormonerna?) och lätt illamående.Vågar inte tro att jag är gravid (skulle kännas overkligt på nåt sätt), samtidigt som jag sååå hoppas att mensen uteblir på onsdag. 
 
Min sambo börjar så smått vänja sig vid att vi inte skyddar oss längre, medan jag gör allt jag kan för att hjälpa naturen på vägen. Finns det någon annan i liknande sits där ute???
 
/J
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela